Medlemskort/ Cardskipper

  • Har du betalat in medlemsavgiften och funderar på var medlemskortet är?

Vi tänker såklart på miljön och har skickat ut ett digitalt medlemskort från Cardskipper.

Medlemskortet installeras via en länk som du kommer få via SMS eller mail. Hittar du inte mailet kolla din skräppost. Du behöver ladda ner en App till din mobiltelefon som heter cardskipper. Har du inte tillgång till en smartphone loggar du in på datorn på https://member.cardskipper.se/Account där du kan logga in på din sida skriva ut medlemskortet. Här finns en PDF hur du skriver ut från din dator. Saknar du E-post och smartphone så löser vi det med såklart.

Har du svårighet att logga in så kontakta oss så hjälper vi dig. 

OBS!
Har du tidigare varit medlem och har använt cardskipper och förnyar medlemskapet loggar du in med ditt lösenord och mailadress i appen. Meddelande till epost kommer alltså ej att skickas ut till medlemmen då medlemskapet förnyas. Länk till appen skickas alltså bara ut första gången då appen skall installeras.

Du skall inte fylla i en medlemskod. Vi har inte lagt in medlemsskap med födelsenummer utan ett fiktivt så därför skall du enbart logga in med din mailadress och ditt lösenord.

 

Det är också viktigt att du meddelar oss om du byter mailadress eller telefonnummer då det påverkar medlemskortet.

Vi skickar ibland ut påminnelse på cardskipper om aktiviteter och vill du få upp detta på telefonen så gå in uppe på kugghjulet i högra hörnet och godkänn på notifikationer.

Vid frågor kontakta: Jessica Almqvist-Nilsson

Telefon: 070-6939479 E-post: webbansvarig@bodenstradgardssallskap.se