Vi träffas i Stureskolans aula och har sedvanliga årsmöteshandlingar. Alla i styrelsen kommer att stanna kvar på sina poster däremot behöver vi några personer till valberedningen!
Alla handlingar kommer att finnas på hemsidan inom kort så läs igenom dem innan mötet och skriv själv ut det du vill ha.
Därefter fikar vi och byter plantor för att ca kl 14 lyssna på Leif Blomqvist som pratar om fruktträd. Han kommer att ha med sig plantor, rosor och böcker så mycket han kan få in i bilen! 
ALLA hjärtligt välkomna, även icke medlemmar, För föreläsningen kommer vi att ta betalt 120 kr om du inte är medlem och vill du bli medlem så blir du det för den summan och får då ta del av alla våra rabatter hos lokala företag! 

Du blir medlem genom att betala 120 kr till vårt plusgiro 349461-4 eller via swish 123 320 64 97. Vi använder det digitala medlemskortet Cardskipper, som du alltid har med dig i telefonen via appen och där du även får uppdateringar direkt när vi lägger ut ny information. Vill eller kan du absolut inte ha det så är du välkommen att hämta papperskort hos ordförande Monica eller så får du kortet på något av våra möten!

Förmåner
OBS! rabatt gäller enbart på ordinarie pris och medlemskortet ska ALLTID visas upp!
Som medlem i Bodens trädgårdssällskap får du rabatt hos följande företag.
Låna material - för medlemmar 
Vält hos materialförvaltaren Kerstin Olsson, tel 073-0535470

Fruktpress finns att låna hos Lena Bondestad 072-7358887

Årsmöte, plantbyten, fika och självaste Leif Blomqvist från Blomqvists Plantskola!

Bodens Trädgårdssällskap
070-69 154 26
Instagram
Unsubscribe    |    View this email in your browser