Årsmöte, plantbyten, fika och Leif Blomqvist!

Vi träffas i Stureskolans aula och har sedvanliga årsmöteshandlingar. Alla i styrelsen kommer att stanna kvar på sina poster däremot behöver vi några personer till valberedningen!
Alla handlingar kommer att finnas på hemsidan inom kort så läs gärna igenom dem innan mötet och skriv själv ut det du vill ha.
Därefter fikar vi och byter plantor för att sedan lyssna på Leif Blomqvist som pratar om fruktträd. Han kommer att ha med sig en del beställda plantor, mer info om det kommer senare men ta en titt på hans hemsida om du har några önskemål
ALLA hjärtligt välkomna, även icke medlemmar, För föreläsningen kommer vi att ta en mindre summa för ickemedlemmar (ej klart i dagsläget) 

Du blir medlem genom att betala 120 kr till vårt plusgiro 349461-4 eller via swish 123 320 64 97. Vi använder det digitala medlemskortet Cardskipper, som du alltid har med dig i telefonen via appen och där du även får uppdateringar direkt när vi lägger ut ny information. Vill eller kan du absolut inte ha det så är du välkommen att hämta papperskort hos ordförande Monica eller så får du kortet på något av våra möten!

Förmåner
OBS! rabatt gäller enbart på ordinarie pris och medlemskortet ska ALLTID visas upp!
Som medlem i Bodens trädgårdssällskap får du rabatt hos följande företag.
Låna material - för medlemmar 
Vält hos materialförvaltaren Kerstin Olsson, tel 073-0535470

Fruktpress finns att låna hos Lena Bondestad 072-7358887
Bodens Trädgårdssällskap
070-69 154 26
Instagram
Unsubscribe    |    View this email in your browser