Hela nio trädgårdar och flera nya!

Söndagen den 16 juli arrangerar vi åter vår lokala trädgårdsvisning ”Öppen trädgård i Bodens kommun”. Som tidigare är det öppet att besöka de deltagande trädgårdarna mellan klockan 12.00-16.00. Ingen anmälan behövs, ALLA är varmt välkomna.

Vill du själv vill visa upp din trädgård kontakta någon i styrelsen. VÅGA! Vi vill se din passion, entusiasm, projekt – ogräs är inget hinder!

Jenny Malmkvist
 Solskensvägen 32
Vår trädgård ligger i Sävast i anslutning till Lule älv. Trädgården är 4 år gammal. Den består idag av flertalet perennrabatter, buskage, prydnadsträd, fruktträd, köksträdgård med trädgårdsland, orangeri, olika sittplatser och miljöer för både lek och samvaro.

Linda Lundborg Bondevägen 10
Vår trädgård har växt fram under 13 års tid där intresset för växterna mer handlar om att plantera det som vi tycker ser fint ut än den faktiska kunskapen om dem. Trädgården har blivit en förlängning av intresset för inredning och en pause i vardagen mellan jobb och aktiviteter. Det är en ganska stor tomt där vi skapat rum att kunna umgås i. Drömmar och idéer tar aldrig slut och nästa år hoppas vi ha ett växthus. Välkomna till oss på Bondevägen!

Kerstin Selberg Kyrkgatan 1
Det vi har att visa är blommor, fruktträd, trädgårdsland i pallkrage…
Allmänt bara en trädgård som vi jobbat med i 10 år för här fanns ingenting…finns lite mer projekt som vi vill göra, tid och ork får utvisa.

Lena Jönsson Skjutbanevägen 1
Trädgård med gamla träd, perennarabatter, en del sten och ett växthus. Nu är det bara att hålla tummarna så att finvädret fortsätter🌸☀️

Catharina LiljeholmÅkerby 14.
Välkommen till Mandygården, en trädgård i blommande romantisk stil med vackert läge i Åkerby vid Luleälven. I trädgården finns pergola med rosa pelargoner, ett orangeri i gammaldags stil med mängder av Mårbacka pelargoner, ett tunnelväxthus, en hönsgård samt äldre byggnader. Trädgården har buskar, träd och perenner och sommarblommor som drivits upp på gården. Intill uteplatsen finns försäljning av kaffe kokat över öppen eld och nygräddade våfflor med sylt samt varmkorv med bröd.
Ägg, hembakat matbröd och fårskinn finns till försäljning så långt det räcker. Intresseanmälan gällande ved och gårdens goda potatis kan göras.

Kjell Enquist, Tråggränd 7
Välkommen till Gårdstorp, en prunkande trädgård med flera temarum och ögongodis. Vanliga och en del ovanliga växter samsas i en spännande miljö. Här kan du strosa runt och låta sinnena få sitt.
Du kan även köpa handgjorda prydnader för trädgård och hem i glas och betong tillverkade på gården. Betalning med Swish.

Ingrid Harnesk Juntti & Håkan Juntti, Östra Lillgärdsvägen 4
Villaträdgård med genomtänkt återbruk.

Monica Mattsson Arkvägen 1
Har inga speciella samlarmanier – kanske vallmo och liljor, men har ännu inte så många sorter. Tycker om att återanvända saker jag hittar. Allt behöver inte vara nytt och helt lika. Det får bli som det blir. Brukar åberopa ”konstnärlig frihet” – sedan gör jag efter eget huvud.
Kommer även ha en loppis, bl.a barnkläder, cykel, konvektorelement, böcker, retroprylar m.m.
Välkomna!

Lena Bondestad Floragatan 4
Frodig trädgård med mycket perenner, träd och buskar. Här får tusensköna, fingerborgsblommor och blåeld sprida sig friskt, medan gräsmattan trängs ut mer och mer. Brokbladig skogslönn, gulbladig druvfläder och rödbladig hassel är några av träden i kontrast till det gröna.
Perenner kommer att finnas till salu

Årets bussresa lördag 5 augusti går till Piteåtrakten, endast för medlemmar och priset är 250 kr, bindande anmälan. Anmälan är öppen!


Medlemsavgiften till vår förening är 100 kr och betalas in på vårt plusgiro 349461-4 eller via swish 123 320 64 97
. Vi använder det digitala medlemskortet Cardskipper, som du alltid har med dig i telefonen via appen och där du även får uppdateringar direkt när vi lägger ut ny information. Vill eller kan du absolut inte ha det så är du välkommen att hämta papperskort hos ordförande Monica eller så får du kortet på något av våra möten!

Förmåner
OBS! rabatt gäller enbart på ordinarie pris och medlemskortet ska ALLTID visas upp!
Som medlem i Bodens trädgårdssällskap får du rabatt hos följande företag.

Låna material - för medlemmar 
Vält hos materialförvaltaren Kerstin Olsson, tel 073-0535470

Fruktpress finns att låna hos Lena Bondestad 072-7358887

Bodens Trädgårdssällskap
070-69 154 26
Instagram
Unsubscribe    |    View this email in your browser