Plats Rondo mellan kl 18-20
Kvällen inleds med föreläsningen ”Ut med gräsmattan och in med ängsmarken” av naturvårdsbiologen och ängsexperten Sofia Hagsand som driver Hagens naturvård. Föreläsningen ger kunskap om varför en äng är ett utmärkt alternativ till den intensivt skötta gräsmattan och om hur det hjälper den biologiska mångfalden, samtidigt som du får tid över till annat. Du får förslag på olika sätt att skapa en blomrikare miljö och handfasta tips och råd om hur du lyckas.
Efter föreläsningen hjälper vi i Bodens Trädgårdssällskap dig att göra en enkel utvärdering av din egen trädgård och ger dig konkreta tips. Information ges om invasiva främmande växter.
Det kommer också att finnas ett bord där du kan byta stickling/plantor! Ta med en stickling/skott av en blomma eller växt, lämna och ta med ett annat hem.
Varmt välkomna!
Medlemsavgiften till vår förening är 100 kr och betalas in på vårt plusgiro 349461-4 eller via swish 123 320 64 97
Vi använder det digitala medlemskortet Cardskipper, som du alltid har med dig i telefonen via appen och där du även får uppdateringar direkt när vi lägger ut ny information. Vill eller kan du absolut inte ha det så är du välkommen att hämta papperskort hos ordförande Monica eller så får du kortet på något av våra möten!

Förmåner
OBS! rabatt gäller enbart på ordinarie pris och medlemskortet ska ALLTID visas upp! Som medlem i Bodens trädgårdssällskap får du rabatt hos följande företag.

Låna material - för medlemmar 
Vält hos materialförvaltaren Kerstin Olsson, tel 073-0535470

Fruktpress finns att låna hos Lena Bondestad 072-7358887

Bodens Trädgårdssällskap
070-69 154 26
Instagram
Unsubscribe    |    View this email in your browser