Nu finns alla handlingar för årsmötet på hemsidan - ta del av dem och läs speciellt om stadgarna! 
Årsmötet startar kl 12, vi fikar och och lyssnar till föreläsning ca kl 13-14.30.
Sedvanliga årsmötesförhandlingar, du hittar kallelse och info på hemsidan
Observera speciellt stadgarna och läs igenom både de gamla och förslaget till nya. Vi beslutar för andra gången om stadgeändringar. Vi kommer endast att ha ett fåtal pappersutskrifter av årsmöteshandlingarna så skriv gärna ut själv om du har möjlighet.
Hela arrangemanget är gratis för medlemmar, 200 kr för övriga som betalas på plats till Studiefrämjandet eftersom detta är ett samarrangemang. Fikaförsäljning kommer att finnas som en av klasserna på Stureskolan står för, betalas direkt till klassen.
Tatjana Henriksson bor i Skellefteå, har lite annorlunda infallsvinklar på odling bl.a från sitt hemland som hon kommer att delge oss och är dessutom väldigt rolig att lyssna på!
Tatjana har en youtubekanal "En plats under solen" med många filmer bl.a denna om "snäckodling"! Ta en titt! 
Varmt välkommen!!! 
Medlemsavgiften till vår förening är 100 kr och betalas in på vårt plusgiro 349461-4 eller via swish 123 320 64 97
Vi använder det digitala medlemskortet Cardskipper, som du alltid har med dig i telefonen via appen och där du även får uppdateringar direkt när vi lägger ut ny information. Vill eller kan du absolut inte ha det så är du välkommen att hämta papperskort hos ordförande Monica eller så får du kortet på något av våra möten!

Förmåner
OBS! rabatt gäller enbart på ordinarie pris och medlemskortet ska ALLTID visas upp! Som medlem i Bodens trädgårdssällskap får du rabatt hos följande företag.

Låna material - för medlemmar 
Vält hos materialförvaltaren Kerstin Olsson, tel 073-0535470

Fruktpress finns att låna hos Lena Bondestad 072-7358887

Bodens Trädgårdssällskap
070-69 154 26
Instagram
Unsubscribe    |    View this email in your browser