Jenny Malmqvist berättar och visar bilder från uppbyggnaden av sin trädgård i Sävast.
Vi fikar och umgås!

Vi träffas i Församlingsgården, Strandplan 25,  för att lyssna på Jenny Malmqvist som berättar och visar bilder. ”Hur bygger man upp en villaträdgård från ingenting? Vilka möjligheter och utmaningar finns med en helt öde nybyggartomt, om det dessutom är ett väldigt blåsigt läge?
Familjen Malmqvist har de senaste fyra åren arbetat på sin trädgård vid älven på Sävastön. Där finns nu både ett 30 kvm orangeri, odlingar, bärbuskar, fruktträd och perennrabatter. Jenny berättar om trädgårdens tillblivelse, om processen från idé till verklighet och om trolleriet att vara både odlare, kreatör och heltidsarbetande småbarnsförälder. Familjens trädgård har tidigare presenterats i tidningen Trädgård Norr, men nu ges en mer detaljerad föreläsning om dess olika delar." 
ALLA välkomna, även "ickemedlemmar" men givetvis blir vi glada om du vill bli medlem.

NYHET - medlemmar har nu 15 % rabatt på Kattis hem och trädgård i Sävast!

Medlemsavgiften i föreningen är 100 kr och betalas in på vårt plusgiro 349461-4 eller via swish 123 320 64 97

Vi använder det digitala medlemskortet Cardskipper, som du alltid har med dig i telefonen via appen och får uppdateringar direkt när vi lägger ut ny information. Vill eller kan du absolut inte ha det så är du välkommen att hämta papperskort hos ordförande Monica eller så får du kortet på något av våra möten!
Bodens Trädgårdssällskap
070-69 154 26
Instagram
Unsubscribe    |    View this email in your browser