Välkommen på årsmöte!

Nu kan vi äntligen ha årsmöte i "rätt tid" och få umgås på riktigt!

Vi träffas som vanligt på Församlingsgården, har årsmöte, fikar och lyssnar till Ida Lundmark som pratar om sin odling i Havträsk utanför Harads i samarbete med Strömnäsgården. Ida odlar ekologiskt och använder bl.a "no dig" metoden.
OBS! Årsmöteshandlingar finns på hemsidan så du kan ta del av dem innan. Skriv själv ut det du vill ha med dig till mötet, vi kommer att spara på papper och endast ha enstaka kopior där för dem som inte har tillgång till internet.
Styrelsen har lagt en motion om stadgeändringar så läs igenom både de nuvarande stadgarna samt vårt förslag. Vi har hyfsat till det ålderdomliga språket och föreslår att vissa punkter tas bort bl.a hedersmedlemskap och revisorssuppleant.

Vi planerar för våra vanliga aktiviteter
- Inspirationsträff i maj hos vårt lokala trädgårdsföretag
- Ev bussresa för växtinköp
- Trädgårdsloppis söndag 19 juni 12-14
- Trädgårdsresor planeras i juni och augusti - äntligen! 
- Öppen trädgård 17 juli (sammanfaller med Lands Öppen Trädgård)
- Ev bussresa till spännande trädgårdar
- Växtauktion till hösten
- Höstmöte i november

De flesta har redan betalat sin medlemsavgift men om du inte gjort det och vill fortsätta att vara med i vårt blomstrande sällskap eller vill bli ny medlem så är det dags att betala nu. Avgiften är 100 kr och betalas in på vårt plusgiro 349461-4 eller via swish 123 320 64 97
.

Vi använder det digitala medlemskortet Cardskipper, som du alltid har med dig i telefonen via appen och får uppdateringar direkt när vi lägger ut ny information. Vill eller kan du absolut inte ha det så är du välkommen att hämta papperskort hos ordförande Monica eller så får du kortet på något av våra möten!
Ha en trevlig vår och njut av den kommande tiden!
Bodens Trädgårdssällskap
070-69 154 26
Instagram
Unsubscribe    |    View this email in your browser