Årsmöte onsdag 27 oktober 18.30, fika och föreläsning!

Vi träffas för årsmötesförhandlingar på Församlingsgården - nu äntligen när covidrestriktionerna är släppta!
Påminner om att restriktionerna med avstånd m.m. fortfarande gäller för de som INTE  är vaccinerade!
Årsmöteshandlingar finns på hemsidan, vi kommer att ha ett fåtal utskrifter med för dem som inte har dator/möjlighet att skriva ut.
Viktigt!!
Vår enda kvarvarande medlem i valberedningen slutar och vi behöver 2-3 personer som kan ta sig an den uppgiften!
Det innebär att innan nästa årsmöte kolla av vilka som kan tänka sig att fortsätta i styrelsen och sen någon timmes arbete med att ringa runt och inspirera medlemmar att gå med i styrelsen.
Nåt för dig? Du som varit med ett tag och känner en del medlemmar? Kanske två som känner varandra kan ta sig an det?


Vi fikar sen och lyssnar på Kjell Enquist från Boden som pratar om Gårdstorps tillblivelse, många av er har säkert besökt Kjells trädgård.
Gårdstorp är en trädgård som ibland visas för allmänheten men också en glasateljé där Kjell skapar glasalster, bruksföremål, prydnader och smycken i glas. Stålformer ingår ofta i helheten.
Välkomna!

Om du missat att betala medlemsavgiften och vill fortsätta att vara med i vårt blomstrande sällskap eller vill bli ny medlem kan du givetvis fortfarande göra det. Avgiften är 100 kr och betalas in på vårt plusgiro 349461-4 eller via swish 123 320 64 97
.

Vi använder det digitala medlemskortet Cardskipper, som du alltid har med dig i telefonen via appen och får uppdateringar direkt när vi lägger ut ny information. Vill du absolut inte ha det så får du hämta papperskort hos ordförande Monica.

Bodens Trädgårdssällskap
070-69 154 26
Instagram
Unsubscribe    |    View this email in your browser