Fruktpress till utlåning och gratis växter!

Vi har nu köpt in en fruktpress och fruktkross som lånas ut till våra medlemmar gratis. Mycket lätt att använda. Hör av dig till Monica på 070-6915426, via fb-sidan eller mail.

Gratis växter
Växter som blev över efter vår auktion finns på Kuskvägen 5, vid garageuppfarten. Både krukväxter och perenner, bl.a. en mängd palettblad! De flesta är märkta med namn.
Växterna är gratis men eftersom intäkterna från auktionen går till Svenska Afghanistankommitten ser vi gärna att du swishar valfritt belopp till Bodens Trädgårdsällskap - swishnummer finns vid växterna.

Om du missat att betala medlemsavgiften och vill fortsätta att vara med i vårt blomstrande sällskap eller vill bli ny medlem kan du givetvis fortfarande göra det. Avgiften är som vanligt 100 kr och betalas in på vårt plusgiro 349461-4 eller via swish 123 320 64 97.

Vi använder det digitala medlemskortet Cardskipper, som du alltid har med dig i telefonen via appen och får uppdateringar direkt när vi lägger ut ny information. Vill du absolut inte ha det så får du hämta papperskort hos ordförande Monica.

Bodens Trädgårdssällskap
070-69 154 26
Instagram
Unsubscribe    |    View this email in your browser