Uppskjutet årsmöte och sista påminnelsen om medlemsavgiften

Vi skjuter upp årsmötet 2021

Eftersom det fortfarande är så stor smittspridning och vaccintillgången så osäker så väljer vi att skjuta upp årsmötet, enligt stadgar ska det vara innan april månads utgång men vi kan ju inte påverka det rackarns viruset! Så vi satsar på att ha det till hösten istället!

Det var drygt 70 medlemmar som valde att vara med på Farbror Gröns föreläsning och vi hoppas att du hade nytta och nöje av det och att du fick tekniken att fungera!

Om du vill fortsätta att vara med i vårt blomstrande sällskap och har missat att betala medlemsavgiften så gör du givetvis även det snarast. Avgiften är som vanligt 100 kr och betalas in på vårt plusgiro 349461-4 eller via swish 123 320 64 97.
Vi använder det digitala medlemskortet Cardskipper, som du alltid har med dig i telefonen via appen och får uppdateringar direkt när vi lägger ut ny information. Vill du absolut inte ha det så får du hämta papperskort hos ordförande Monica.

Våra preliminära aktiviteter. Då vi har fått klart med datum och lokal så anger vi det på hemsidan.
- Inspirationskvällar i maj för våra medlemmar: Besök olika handelsträdgårdar och låt dig inspireras. Osäkert om det blir av!
- Växt och trädgårdsloppis:
20 Juni kl. 12-14 plats: parkeringen vid travet. Ta med dig ett bord eller sälj dina växter från bakluckan av bilen. Gratis och ett bra sätt att hitta växter som du kanske letat efter. Stor sannolikhet att arrangemanget blir av!
- Växtresa? Inte troligt tyvärr
- Öppen trädgård: 18 eller 25 juli kl.12-16 - Stor sannolikhet att det blir av!

Bodens Trädgårdssällskap
070-69 154 26
Instagram
Unsubscribe    |    View this email in your browser