Föreläsning med Farbror Grön

Söndag 28 februari kl 14.00 - 16.00 

Att vara med på föreläsning via dator är inte svårt! Var inte rädd för att prova! Det är en bra möjlighet nu i pandemitider när vi inte kan ha möten som vanligt.
Om du anmäler dig så får du ett mail med instruktioner om hur du kan förbereda dig. En länk finns med som du enkelt klickar på och en mötesplats som heter Zoom öppnas där Johannes kommer att prata och visa bilder. Det är bra om du som är ovan provar i god tid innan mötet för att se hur det går till. Våga prova!
 
Studiefrämjandet anordnar nu pga pandemisituationen en digital föreläsning med Farbror Grön/ Johannes Wätterbäck och vi i Bodens Trädgårdssällskap har fått tillgång till ett begränsat antal platser!

För medlemmar i Bodens Trädgårdssällskap är föreläsningen gratis under förutsättning att man anmäler sig HÄR .Anmälning snarast, eftersom vi har begränsat antal platser.

För icke medlemmar kostar föreläsningen 100 kr och anmälan görs då på Studiefrämjandets hemsida.

Om du har missat att betala medlemsavgiften så gör du givetvis även det snarast. Avgiften är som vanligt 100 kr och betalas in på vårt plusgiro 349461-4 eller via swish 123 320 64 97.
Vi använder naturligtvis fortfarande vårt digitala medlemskort Cardskipper, som du alltid har med dig i telefonen via appen och får uppdateringar direkt när vi lägger ut ny information. Vill du absolut inte ha det så får du hämta papperskort hos ordförande Monica.

Våra preliminära aktiviteter. Då vi har fått klart med datum och lokal så anger vi det på hemsidan.

  • April - Årsmöte och föreläsning.
  • Inspirationskvällar i maj för våra medlemmar: Besök olika handelsträdgårdar och låt dig inspireras.
  • Växt och trädgårdsloppis:
    20 Juni kl. 12-14 plats: parkeringen vid travet. Ta med dig ett bord eller sälj dina växter från bakluckan av bilen. Gratis och ett bra sätt att hitta växter som du kanske letat efter.
  • Växtresa 
  • Öppen trädgård: 18 eller 25 juli kl.12-16
Bodens Trädgårdssällskap
070-69 154 26
Instagram
Unsubscribe    |    View this email in your browser