Medlemsavgift 2019!
Ett nytt spännande trädgårdsår har startat och vi hoppas att DU vill vara med oss även 2019!


Dags att betala in medlemsavgiften!
 
Den är som förut endast 100 kr - betala på vårt konto i Nordea 349461-4 före 31 januari, sen skickar vi ut medlemskorten.
D
u har rabatter på flera företag som gör att du snabbt tjänar in avgiften, förutom att vi som vanligt kommer att ordna möten, trädgårdsresa och andra aktiviteter.

Vi kommer troligtvis att gå över till ett digitalt system för medlemmarna via en enkel app så vi slipper göra pappersutskick (men givetvis gör vi utskick till de som inte kan eller vill ha appen) 

Ett preliminärt program ligger ute på hemsidan och ser i stort ut som det brukar varje år. Har du tips på andra aktiviteter så hör av dig.

Trädgårdskvällen i höstas om hydroponisk odling var mycket uppskattad och vi funderar på att göra en studiecirkel om detta!

För medlemmar i Bodens trädgårdssällskap erbjuder följande företag rabatter. OBS att medlemskort givetvis ska visas upp för att använda förmånerna!

Fagernäs Trädgård AB 10% rabatt på hela sortimentet året om. 

Vacker tass Sturegatan 14 20% rabatt på dammprodukter från Pond Team.

Beijer Byggmaterial Kopplingsvägen 12 - 10% rabatt, uppge kontonummer: 103674 när du handlar. (Rabatten gäller ej på kampanjvaror)

Norrlandsjord & Miljö AB - Makadamvägen 17 (Storheden) 10% rabatt på hela sortimentet: t.ex. blom-, så- och plantjord, kalk, torv, naturgödsel etc.

Piteå Handel och Trädgård (fd. Bryggmans Trädgård) 15% rabatt på träd, buskar och perenner. 

Bulbs webshop 15% rabatt på beställningar från Bulbs,www.bulbs.se

Granngården i Boden - 15 % rabatt på jord, gödselmedel och trädgårdsverktyg, även på övriga sortimentet med vissa undantag. Uppge kundnummer 89007927

Bok & Bläck - 10 % på trädgårdsböcker! 

På lyset10% på trädgårdsbelysning

Bodens Trädgårdssällskap
Unsubscribe    |    View this email in your browser